Όπλα στο Καλπάκι

Όπλα στο Καλπάκι

Μετά από πληροφορίες που είχαν φτάσει προ μηνός στο γραφείο του Γιώργου Τσούκαλη σχετικά με ύπαρξη παράνομου οπλισμού στο Καλπάκι Ιωαννίνων κινητοποιήθηκε άμεσα ο ιδιωτικός ερευνητής και οι συνεργάτες του.

Ο άγνωστος πληροφοριοδότης με νεότερο τηλεφώνημα του οριοθέτησε την περιοχή του δήμου Πωγωνίας όπου βρίσκονταν κρυμμένα όπλα. ξεκίνησε η επιχείρηση εντοπισμού του φερόμενου ως δράστη. Από την περασμένη Παρασκευή σε άμεση συνεννόηση με την Ελληνική Αστυνομία και το αρμόδιο τμήμα της ασφάλειας Ιωαννίνων η περιοχή τέθηκε σε στενό κλοιό επιτήρησης.

Στις  5 Μαρτίου 2019, μετά από συντονισμένες προσπάθειες το επιτελείο του Γιώργου Τσούκαλη παρέλαβε 11 περίστροφα 8 ξιφολόγχες 4 στιλέτα μία ματσέτα και δυο φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου. Όλος ο οπλισμός παραδόθηκε αρμοδίως για τα περαιτέρω.

Ο Γιώργος Τσούκαλης εκφράζει τις ευχαριστίες του στους συνεργάτες του Γιώργο Μανίκα και Φώντα Βρόσγο ενώ παράλληλα ευχαριστεί και συγχαίρει ιδιαίτερα τον Διοικητή Ηπείρου υποστράτηγο Κώστα Σκούμα και τον διοικητή ασφαλείας Βασίλη Μουσελίμη για τα γρήγορα αντανακλαστικά τους.

Δημοφιλη Αρθρα

Διαβάστε Επίσης