Συγκλονίζει η μαρτυρία νεαρού για την Λίνα που έπεσε από τον 9ο όροφο:«Είδα τις γυμνές φωτογραφίες με τις οποίες την εκβίαζαν»

Συγκλονίζει η μαρτυρία νεαρού για την Λίνα που έπεσε από τον 9ο όροφο:«Είδα τις γυμνές φωτογραφίες με τις οποίες την εκβίαζαν»

Θύμα νεαρών που την εκβίαζαν εκτιμά ότι έπεσε η Λίνα (Γαλήνη) Κοεμτζή, μάρτυρας, ο οποίος ήταν παρών όταν νεαροί αντάλλασσαν μεταξύ τους γυμνές φωτογραφίες της κοπέλας.

Όπως είπε ο μάρτυρας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στη Γ. Κηπουρού, βρισκόταν σε ένα πάρκο με μια παρέα νεαρών, 17 – 18 ακόμα και 15 ετών που του έδειξαν τις γυμνές φωτογραφίες της Λίνας.

Οι νεαροί αυτοί έστελναν μέσω των κινητών τους ο ένας στον άλλον τις φωτογραφίες της κοπέλας και έκαναν πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς για εκείνη. Ο ίδιος εκτίμησε ότι η Λίνα Κοεμτζή κατά πάσα πιθανότητα εξωθήθηκε στην αυτοκτονία, καθώς κάποιοι την εκβίαζαν ότι θα δημοσιοποιήσουν τις γυμνές αυτές φωτογραφίες της.

Όπως είπε, είναι καθημερινή τακτική και απόλυτα φυσιολογικό στις παρέες των νέων να ανταλλάσσουν τέτοιες φωτογραφίες. Πρόσθεσε μάλιστα ότι ενδεχομένως η Λίνα να υπέκυψε στους αρχικούς εκβιασμούς των νεαρών, να έκανε ό,τι της ζήτησαν, εκείνοι να το βιντεοσκόπησαν και να την εκβίασαν εκ νέου.

«Δεν πρόκειται ούτε για κύκλωμα, ούτε για συμμορία. Το κάνουν για μαγκιά, αλλά είναι χειρότερο και από bullying», είπε ο νεαρός, ο οποίος γνώριζε τη Λίνα.

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι δεν έχει πάει να καταθέσει στις αρχές, αλλά βλέποντας τη μητέρα της Λίνας πάνω στην ταράτσα της εισαγγελίας Γιαννιτσών να απειλεί να πέσει συγκλονίστηκε.

«Είδα μια μάνα σε απόγνωση να απειλεί να πεθάνει. Δεν αξίζει σε κανέναν κάτι τέτοιο και θέλω να προστατευθούν και άλλες κοπέλες. Οποιαδήποτε μπορεί να πέσει θύμα ενός παρόμοιου εκβιασμού», είπε.

Δείτε όσα είπε 

 

 

Δημοφιλη Αρθρα

Διαβάστε Επίσης