Ξεσπά η αδελφή της Κατερίνας που τη δολοφόνησε ο σύζυγος της στη Σητεία:

Ξεσπά η αδελφή της Κατερίνας που τη δολοφόνησε ο σύζυγος της στη Σητεία: "Ήταν μικρό κορίτσι, δεν της άξιζε τέτοιο πράγμα"

Για έναν νευρικό άνθρωπο που συνεχώς απειλούσε την 32χρονη και βιαιοπραγούσε σε βάρος της έκανε λόγο η δίδυμη αδελφή της Κατερίνας που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του συζύγου της. Σ

Οι δυο γυναίκες μάλιστα είχαν πάει μαζί στην αστυνομία και είχαν καταγγείλει τον 36χρονο για βιαιοπραγία τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της αδελφή της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

"Είχαμε πει στην αστυνομία ότι η αδελφή μου απειλείται. Της έβγαζε συνέχεια μαχαίρια, τη χτυπούσε και η αδελφή μου έφυγε από το σπίτι και πήγε ένα μήνα στο σπίτι της μητέρας μας, είπε.

" Τότε, σύμφωνα με την ίδια, ο γαμπρός της εμφανίστηκε στην Κατερίνα μετανιωμένος και της ζήτησε να γυρίσει σπίτι τους. Εκείνη συμβιβάστηκε για να καταφέρει να βγάλει συναινετικό διαζύγιο.

Το ζευγάρι ήταν μαζί τέσσερα χρόνια και παντρεμένο με πολιτικό γάμο τα τελευταία τρία. Όπως είπε η αδελφή της 32χρονης, η άτυχη γυναίκα ήταν πολύ ευαίσθητη, άνθρωπος χαμηλών τόνων που λάτρευε τα παιδιά της και φοβόταν ότι ο 36χρονος θα της τα πάρει και δε θα την αφήνει να τα βλέπει.

«Η αδελφή μου ήταν αγαθό κορίτσι. Δεν της άξιζε κάτι τέτοιο», είπε.

Μεγάλη αγωνία όλων τώρα είναι τι θα απογίνουν τα τρία παιδιά που έμειναν μόνα τους. Τα δύο μωρά, 18 και 6 μηνών που είχε το ζευγάρι αλλά και η 13χρονη κόρη του κατηγορούμενου από τον πρώτο του γάμο. Στις 4 Φεβρουαρίου η τελευταία καταγγελία για τον βίαιο σύζυγό της

Η Κατερίνα φοβόταν τα άγρια ξεσπάσματα του συζύγου της, ο οποίος, όπως έλεγε στους συναδέλφους και τους συγγενείς της, τη ζήλευε παθολογικά.

Στις 4 Φεβρουαρίου είχε πάει στην αστυνομία και είχε καταθέσει μήνυση για βιαιοπραγία σε βάρος του συζύγου της, την οποία όμως λίγο αργότερα ανακάλεσε. Η Κατερίνα είχε επίσης απευθυνθεί στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, όμως όπως είπε ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος, δεν είχε δώσει κανένα σημάδι ότι κινδυνεύει η ζωή της.

Ήταν έγκυος στο τρίτο της παιδί και απέβαλε

Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Σητείας, Ν. Κοζυράκης, αποκάλυψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι η 32χρονη τα Χριστούγεννα ήταν έγκυος στο τρίτο της παιδί, όμως παραμονή Πρωτοχρονιάς απέβαλε. Σύμφωνα με πληροφορίες, για την αποβολή αυτή δεν ευθύνεται ο σύζυγός της, όμως ήταν ένα καθοριστικό γεγονός στη ζωή της που την έκανε να αναθεωρήσει πολλά. Με αφορμή έναν καυγά που έγινε μάλιστα εκείνες τις μέρες με τον σύζυγό της, πήρε τα παιδιά της κι έφυγε οριστικά από το σπίτι.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ  από την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

 

 

 

Δημοφιλη Αρθρα

Διαβάστε Επίσης