Τα αδέλφια της 21χρονης μητέρας δηλώνουν: Δεν μας ήθελε ο 27χρονος....όμως δεν περιμέναμε να σκοτώσει το παιδί

Τα αδέλφια της 21χρονης μητέρας δηλώνουν: Δεν μας ήθελε ο 27χρονος....όμως δεν περιμέναμε να σκοτώσει το παιδί

Από ψυχολόγο παρακολουθείται η νεαρή κοπέλα που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από τη στιγμή που βρήκε νεκρούς στο σπίτι του σύζυγου της εκείνον και τον 4χρονο γιο τους.

 Η οικογένεια της 21χρονης γυναίκας, η οποία ήταν εκείνη που πρώτη αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα, μίλησε  στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» για έναν άνθρωπο αρκετά βίαιο που καταπίεζε και απειλούσε τη γυναίκα του.

«Δεν ήθελε η αδελφή μας και το παιδί να έχουν καμία σχέση με μας. Ερχόταν η αδελφή μου φοβισμένη και μας έλεγε ότι πρέπει να επιστρέψει στο σπίτι για να τη βρει εκεί. Γι’ αυτό την ήθελε. Για να κάνει δουλειές και να την έχει μέσα στο σπίτι. Πολλές φορές μας έλεγε ότι την απειλούσε πως αν τον εγκατέλειπε θα έκανε κακό στον αδελφό μας», είπε η αδελφή της.

Κανείς τους δεν είχε καταλάβει ότι ο 27χρονος αντιμετώπιζε κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Αντίθετα, ήξεραν, από τα λίγα που τους έλεγε η 21χρονη, ότι πολλές φορές τη χτυπούσε, την κλείδωνε έξω από το σπίτι και της φερόταν με βία.

Οι ίδιοι μάλιστα, όταν αποφάσισε να τον εγκαταλείψει, της είχαν πει να μην αφήσει μαζί του το παιδί.

«Φοβάμαι ότι μπορεί να κάνει κακό σε μένα, αλλά δεν πιστεύω ότι θα κάνει κακό στο ίδιο του το παιδί», τους είχε απαντήσει.

Δείτε όσα είπαν στην εκπομπή τα αδέλφια της κοπέλας

 

 

Δημοφιλη Αρθρα

Διαβάστε Επίσης