Δίκη Γιακουμάκη: Το ξέσπασμα της μητέρας του και το πρόσωπο που ζήτησε συγνώμη από τον πατέρα του Βαγγέλη

Δίκη Γιακουμάκη: Το ξέσπασμα της μητέρας του και το πρόσωπο που ζήτησε συγνώμη από τον πατέρα του Βαγγέλη

Συνεχίζεται και  σήμερα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων η δίκη των εννέα Κρητικών για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. 

Τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο προκάλεσαν για μια ακόμα φορά  το ξέσπασμα της μητέρας του αδικοχαμένου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής, η οποία δεν άντεξε και είπε:

Στο τέλος θα βγει ότι φταίει ο Βαγγέλης μου. Αν είναι δυνατόν!

Κατά την επανεξέτασή του, ο μάρτυρας που χθες είχε πάθει «αμνησία», με αποτέλεσμα ο εισαγγελέας να διατάξει τη προσωρινή κράτησή του με την υπόνοια της ψευδορκίας, επιβεβαίωσε τα περιστατικά βίας στον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Όταν ρωτήθηκε από την έδρα, επανέλαβε όσα είχε καταθέσει προανακριτικά, λέγοντας ότι οι καρπαζιές στο σβέρκο του Βαγγέλη, το κυνήγι στους ορόφους και η μονωτική ταινία που του τύλιξαν στο κεφάλι ήταν όλα πειράγματα στο πλαίσιο της φιλικής σχέσης στην παρέα. 

Αίσθηση προκάλεσε και η κατάθεση ενός ακόμη μάρτυρα, επίσης πρώην σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Ιωαννίνων, ο οποίος παραδέχτηκε ότι «σε εκδρομή της Γαλακτοκομικής Σχολής χτύπησε με σφαλιάρες τον Βαγγέλη Γιακουμάκη» και χαρακτήρισε τις πράξεις του «πειράγματα», υποστηρίζοντας ότι τότε ήταν 16 χρόνων. 

Μάλιστα μετά την κατάθεση του βγαίνοντας από την αίθουσα πλησίασε τον κύριο Ανδρέα Γιακουμάκη, του πρότεινε το χέρι του, ο κύριος Γιακουμάκης δεν δέχτηκε την χειραψία και τότε το παιδί αυτό του είπε:

"Σας ζητάω συγνώμη, τώρα που τα είπα θέλω να ηρεμήσω" και στη συνέχεια αποχώρησε.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ από την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" και την Ρούλα Κουσκουρή

Δημοφιλη Αρθρα

Διαβάστε Επίσης