Εξακολουθεί να αγνοείται ο 36χρονος ΄Λαέρτης-Όσα λένε οι φίλοι του αλλά και ο άνθρωπος που τον είδε τελευταία φορά

Εξακολουθεί να αγνοείται ο 36χρονος ΄Λαέρτης-Όσα λένε οι φίλοι του αλλά και ο άνθρωπος που τον είδε τελευταία φορά

Σκοτάδι ακόμα καλύπτει την εξαφάνιση του  36χρονου  Λαέρτη Μπεγιάι, ο οποίος αγνοείται από την Τετάρτη, 10 Απριλίου από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι γονείς του βρέθηκαν  για ακόμα μια φορά σήμερα στις  «Αλήθειες με τη Ζήνα» και έκαναν εκ νέου  δραματική έκκληση σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε να επικοινωνήσουν με τις αρχές.

Η τελευταία φορά που τον είδαν  ήταν το μεσημέρι της Τρίτης 9 Απριλίου, όταν  ο Λαέρτης συναντήθηκε με τον πατέρα του στο σπίτι τους στα Άνω Πατήσια. Ο νεαρός του είπε τότε ότι θα πήγαινε στο συνεργείο για να φτιάξει μια μηχανή που είχε για να την πουλήσει κι έκτοτε δεν τον ξαναείδαν.

Λίγες μέρες πριν, άγνωστοι είχαν κλέψει το μηχανάκι του που είχε σταθμευμένο έξω από το σπίτι του, ενώ είχε χάσει και το κινητό του τηλέφωνο και δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του.

Ο Λαέρτης συναντήθηκε με έναν φίλο του, με τον οποίο πήγαν για φαγητό και ήταν μαζί μέχρι τη 01:30 τα ξημερώματα. Ο φίλος του 36χρονου του πρότεινε να τον πάει στο σπίτι του στα Άνω Πατήσια, εκείνος όμως του είπε ότι θα επέστρεφε περπατώντας, αλλά δεν έφτασε ποτέ στο σπίτι του.

Ο Λαέρτης έχει ύψος 1,75μ. και όταν χάθηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, αθλητικά μαύρα παπούτσια με ένα πορτοκαλί σήμα και μια φόρμα χρώματος γκρι.

Οι γονείς του προσπαθούν να καταλάβουν τι συνέβη στον γιο τους κι εξαφανίστηκε έτσι ξαφνικά, ελπίζοντας ότι δεν του έχει συμβεί κάτι κακό.

Δείτε ποια νέα πρόσωπα μπαίνουν στο "κάδρο" των ερευνών και τι συνέβη σε κοσμοπολίτικο νησί, αλλά και όσα λένε οι φίλοι του αλλά και ο άνθρωπος που τον είδε τελευταία φορά, στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα".

 

Δημοφιλη Αρθρα

Διαβάστε Επίσης