Πώς να συλλάβετε κορίτσι!

Πώς να συλλάβετε κορίτσι!

Μπορείτε να επηρεάσετε το φύλο του μωρού σας; Μπορείτε να προσπαθήσετε! Μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε κοριτσάκι ακολουθώντας το Κινεζικό ημερολόγιο ή αλλάζοντας τη διατροφή σας.

Μπορεί οι σκεπτικιστές να υποστηρίζουν πως δεν μπορούμε να επηρεάσουμε το φύλο του μωρού μας, υπάρχουν όμως αρκετές ενδιαφέρουσες (και συχνά χιουμοριστικές) θεωρίες σχετικά με το πώς να κάνετε κορίτσι.

Κάποιοι γονείς ορκίζονται πως «πιάσανε» κοριτσάκι ακολουθώντας συγκεκριμένες πρακτικές, συγκεκριμένες «στάσεις» στην κρεβατοκάμαρα, ή απλά σχεδιάζοντας ρομαντικές συνευρέσεις αντί να κάνουν «παρορμητικό» σεξ.

Παρόλο που οι περισσότεροι γιατροί θεωρούν αυτές τις πρακτικές παραμύθια, πολλοί υπέρμαχοι της επιλογής του φύλου διαφωνούν κατηγορηματικά.

Αν είστε αποφασισμένοι να κάνετε κορίτσι, μπορείτε να δοκιμάσετε κάποια από τα κόλπα που προτείνουν γονείς, αστρολόγοι και ορισμένοι γιατροί.

Ακολουθήστε το Κινεζικο Σεληνιακό Ημερολόγιο

Το διάσημο αυτό ημερολόγιο που σχετίζεται με την επιλογή του φύλου ήταν κοινό μυστικό γυναικών και περνούσε από χέρι σε χέρι πολύ πριν αρχίσει να γίνεται διάσημο μέσω του ίντερνετ. Λέγεται ότι ήρθε από την Κίνα πριν από 700 χρόνια και προσαρμόστηκε για μεγαλύτερη ευκολία στο μη-σεληνιακό, Γρηγοριανό ημερολόγιο (αυτό που πιθανώς κρέμεται κάπου στο σπίτι σας). Με βάση το μυστικιστικό ημερολόγιο, το φύλο του μωρού καθορίζεται από την ηλικία της μητέρας και το μήνα της σύλληψης. Για παράδειγμα, αν είστε 25 ετών και θέλετε κορίτσι, καλό θα ήταν η σύλληψη να γίνει Ιανουάριο, Απρίλιο, Μάιο ή Ιούλιο, σύμφωνα με το Κινεζικό ημερολόγιο γέννησης.

Οι πιστοί του Σεληνιακού ημερολογίου λένε πως είναι 99% ακριβές. 

Κάντε «κοριτσίστικη» διατροφή

Ορισμένοι ειδήμονες της πρόβλεψης φύλου λένε πως ακολουθώντας συγκεκριμενη διατροφή για μερικές εβδομάδες πριν από τη σύλληψη, αυξάνουν οι πιθανότητες να κάνεις κορίτσι. Λένε πως αλλάζοντας τη διατροφή σου, αλλάζει το pH του σώματος που πολλοί πιστεύουν ότι συμβάλλει στη διαμόρφωση του φύλου του μωρού.

Σύμφωνα με αυτή τη λογική, το κλειδί του να κάνετε κορίτσι είναι να τρώτε φαγητά μεγάλης οξύτητας, όπως γκρέιπφρουτ, πορτοκάλια, λεμόνια κτλ. Η θεωρία λέει πως το όξινο περιβάλλον σκοτώνει το σπέρμα που παράγει αγόρια, έτσι τα σπερματοζωάρια που βγάζουν κορίτσια έχουν περισσότερες πιθανότητες να φτάσουν στο ωάριο. Οι ακόλουθοι αυτής της θεωρίας λένε πως η διατροφή πρέπει να είναι επίσης υψηλή σε ασβέστιο και μαγνήσιο αλλά χαμηλή σε αλάτι και κάλιο, αν θέλετε να γεννήσετε κορίτσι.

(Σημειώστε πως μια «όξινη» διατροφή δεν αποτελείται απαραιτήτως από φαγητά μεγάλης οξύτητας, αλλά συχνά ΚΑΙ από junk food και έτσι δεν θεωρείται και τόσο υγιεινή διατροφή, λένε ορισμένοι ερευνητές.  Όπως και να 'χει, εμείς συστήνουμε μια υγιεινή και ισοροπημένη διατροφή).

Ρηχά είναι, μπείτε

Μια άλλη δημοφιλής σχολή σκέψης λέει πως συγκεκριμένες στάσεις στο σεξ αυξάνουν τις πιθανότητες να κάνετε κορίτσι. Σύμφωνα με τον Dr. Landrum Shettles, MD, συγγραφέα του «Πώς να διαλέξετε το φύλο του μωρού σας«, η ρηχή διείσδυση κατά τη συνουσία φαίνεται να ευνοεί τα κορίτσια.

Ο Shettles εξηγεί πως το γυναικείο αιδοίο είναι πιο όξινο κοντά στην είσοδό του, και -όπως προαναφέρθηκε- κάποιοι πιστεύουν ότι τα σπερματοζωάρια που μεταφέρουν αγόρια δεν ευδοκιμούν σε όξινα περιβάλλοντα. Για να επιτύχετε αυτή τη «ρηχή» διείσδυση, ο Shettles προτείνει την ιεραποστολική στάση στα ζευγάρια που θέλουν να κάνουν κορίτσι.

Φυσικά, αν βαρεθείτε, μπορείτε να γίνετε πιο δημιουργικοί, απλά θυμηθείτε να μην… μπαίνετε πολύ στα βαθιά.

Τα πάντα στην ώρα τους

Σύμφωνα με τη μέθοδο του Shettles, η ώρα της σύλληψης είναι σημαντικός παράγοντας στον καθορισμό του φύλου. Μαζί με ορισμένους άλλους ειδικούς, ο Shettles υποστηρίζει ότι τα σπερματοζωάρια με Υ-χρωμοσώματα (αγόρια) είναι ταχύτεροι κολυμβητές από αυτά με το Χ-χρωμόσωμα (κορίτσια). Παρ” όλ” αυτά, τα σπερματοζωάρια που κουβαλούν κορίτσια είναι πιο «ανθεκτικά», και επιβιώνουν περισσότερο στο αναπαραγωγικό σύστημα απ” ό,τι τα σπερματοζωάρια που κουβαλούν αγόρια.

Με βάση αυτή τη θεωρία, είναι πιθανότερο να συλλάβετε κορίτσι αν κάνετε σεξ κάθε μέρα δύο με τέσσερις μέρες πριν την ωορρηξία και μετά απέχετε από το σεξ για μια-δυο μέρες πριν την ωορρηξία και μερικές ακόμη μετά την ωορρηξία. Το σκεπτικό είναι ότι από τη στιγμή που θα έχετε ωορρηξία, όλο το «αρσενικό» σπέρμα θα έχει πεθάνει αφήνοντας μονάχα το θηλυκό να γονιμοποιήσει το ωάριο. Αντίθετα, αν κάνετε σεξ τη μέρα της ωορρηξίας, το ταχύτερο αρσενικό σπέρμα θα φτάσει πρώτο στο ωάριο. Αυτή η προσέγγιση προϋποθέτει πως γνωρίζετε τον κύκλο σας και παρακολουθείτε στενά το ημερολόγιο, ή κάνετε τεστ ωορρηξίας για να προσδιορίσετε με ακρίβεια πότε έχετε ωορρηξία.

Στην κάψα του έρωτα

Μια άλλη θεωρία υποστηρίζει πως το «θηλυκό» σπέρμα προτιμά, ή τουλάχιστον ανέχεται, τις υψηλότερες θερμοκρασίες. Αν πιστεύετε αυτή τη θεωρία, θα πρέπει να ενθαρρύνετε τον σύντροφό σας να κάνει ένα ζεστό μπάνιο πριν τη συνουσία, έτσι ώστε να κάνετε κορίτσι.

Είτε αυτό δουλεύει είτε όχι, μην το παρακάνετε. Η γενική συμβουλή για αυξημένη γονιμότητα είναι τα σπερματοζωάρια να παραμένουν δροσερά. Γι” αυτό και συχνά μπάνια με ζεστό νερό ή πολύ στενά σλιπάκια επιδρούν αρνητικά. Η συνολική παραγωγή σπερματοζωαρίων ανανεώνεται περίπου κάθε δύο μήνες.

Πείτε όχι στον οργασμό

Η μέθοδος Shettles λέει επίσης πως ο γυναικείος οργασμός παίζει ρόλο στον καθορισμό του φύλου. Η θεωρία είναι πως όταν μια γυναίκα φτάνει σε οργασμό, το σώμα της απελευθερώνει μια ουσία που αυξάνει τα αλκαλικά επίπεδα. Ένα υψηλό σε αλκαλικά περιβάλλον ευνοεί τα αγόρια, γι” αυτό και ο Shettles λέει πως η γυναίκα δεν πρέπει να έχει οργασμό κατά τη συνουσία αν επιθυμεί να γεννήσει κορίτσι.

Κάτι τέτοιο βέβαια είναι αντίθετο με τις συμβουλές έμπειρων μαμάδων: κάνοντας σεξ στα γρήγορα και χωρίς προκαταρκτικά είναι ο τρόπος να κάνετε αγόρι!

Μη βιάζεστε

Πράγματι, κατά τη διάρκεια της έρευνάς μου, μίλησα με δύο διαφορετικές μαμάδες, που έχουν και οι δύο από ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Και οι δύο είπαν ουσιαστικά το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια:αν θέλετε κορίτσι, οργανώστε καλά μια ρομαντική συνουσία.

«Η κόρη μας δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια μια προγραμματισμένης συνεύρεσης με απαλή μουσική στο φως των κεριών» λέει η Casey από το Birmingham. Από την άλλη, αναφέρει πως ο γιος της δημιουργήθηκε σ' ένα διάλειμμα του άντρα της από τη δουλειά. «Χωρίς μουσική, χωρίς κεριά – περάστε, σκουπίστε, τελειώσατε, και πίσω στη δουλειά».

Η Holy από την Atlanta έχει μια παρόμοια ιστορία. «Αν θέλεις κορίτσι, θα πρέπει να προγραμματίζεις το σεξ προσεκτικά ώστε να ταιριάζει με τον κύκλο σου» λέει. Εξηγεί πως έτσι συνέλαβαν την κόρη τους με τον άντρα της. Από την άλλη, η σύλληψη του γιου της έγινε διαφορετικά. «Αν θέλεις αγόρι, να εύχεσαι να στην πέσει ο άντρας σου ένα βράδυ που έχει πιει λιγάκι παραπάνω εκεί που κάθεσαι αμέριμνη στο σαλόνι ένα κάποιο Σαββατοκύριακο χωρίς να έχεις ιδέα πού βρίσκεσαι στον κύκλο σου» λέει γελώντας.

Η Casey τα λέει απλά: «Αν προσπαθείτε να πιάσετε κορίτσι, κάντε σεξ όπως θα το ήθελε μία γυναίκα. Ξεκινήστε βάζοντας απαλή μουσική, ανάψτε κεριά και αφιερώστε άπλετο χρόνο». Τι καλύτερο για να φέρετε ένα κοριτσάκι στον κόσμο;

Με λιγα λόγια, επειδή ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το φύλο του μωρού που θα αποκτήσει (εκτός αν μιλάμε για επιλεκτικη εξωσωματική ή υιοθεσια), μπορειτε απλα να εμπιστευθείτε την τύχη, τις παραδόσεις, το φεγγάρι και τα παράξενα της επιστήμης για να γεννήσετε το παιδί των ονείρων σας.

Α, και πού είστε, φάτε άλλο ένα γκρέιπφρουτ όσο περιμένετε!

πηγή: eimaimama.gr- babyzone.com

Δημοφιλη Αρθρα

Διαβάστε Επίσης

Ξεκαρδιστικό βίντεο με σκύλο να παρακαλά το αφεντικό του να τον αφήσει να απολαύσει το φαγητό του!
Ξεκαρδιστικό βίντεο με σκύλο να παρακαλά το αφεντικό του να τον αφήσει να απολαύσει το φαγητό του!
Ξεκαρδιστικό βίντεο με σκύλο να παρακαλά το αφεντικό του να τον αφήσει να απολαύσει το φαγητό του!